Nopsan ryhmät tauolla 13.5. saakka

COVID-19 viruksen leviämisen hidastamiseksi keskeytetään Nopsan kaikki ryhmissä tapahtuvat harjoitukset (urheilukoulu, hiihtokoulu, liikuntaleikkikoulu) ke 13.5. saakka, jolloin mahdollisesti päästään aloittamaan urheilukoulun kesäkausi. Porin kaupunki on lisäksi sulkenut käytössä olevat tilat (Karhuhalli, Noormarkun urheilutalo sekä koulujen salit). Tilannetta arvioidaan säännöllisesti ja ryhmien uudelleen starttaamisesta tiedotetaan nettisivuilla, MyClubissa ja facebookissa.

Pahoittelemme tilannetta, mutta nyt mennään suositusten mukaan terveys edellä ja liikutaan itsekseen. Muistetaan pestä kädet ja jos sairastutaan, jäädään kotiin ja pidetään liikunnasta riittävästi taukoa.

Henkilökohtaisista harjoitusohjelmista sovitaan valmentajan kanssa.

Lisätietoa ryhmien ohjaajilta ja valmentajilta.

Next Post

Maastojuoksujen tulokset

ke touko 20 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Nopsan maastojuoksut käytiin Kirkkokalliolla 4.-17.5. Kisa toteutettiin itsenäisesti ja osallistujia oli hieno määrä. Tulokset näkyvät alla. Alakoululainen tai nuorempi 1 km: 1) Sakarja Koivisto 3.33, 2) Iina Poussu 3.35, 3) Hilla Tenho 3.40, 4) Elias Ruusuvuori 3.43, 5) Jenny Viitanen 3.45, 6) Eemeli Poussu […]