| |

Nopsan ryhmät tauolla 13.5. saakka

COVID-19 viruksen leviämisen hidastamiseksi keskeytetään Nopsan kaikki ryhmissä tapahtuvat harjoitukset (urheilukoulu, hiihtokoulu, liikuntaleikkikoulu) ke 13.5. saakka, jolloin mahdollisesti päästään aloittamaan urheilukoulun kesäkausi. Porin kaupunki on lisäksi sulkenut käytössä olevat tilat (Karhuhalli, Noormarkun urheilutalo sekä koulujen salit). Tilannetta arvioidaan säännöllisesti ja ryhmien uudelleen starttaamisesta tiedotetaan nettisivuilla, MyClubissa ja facebookissa.

Pahoittelemme tilannetta, mutta nyt mennään suositusten mukaan terveys edellä ja liikutaan itsekseen. Muistetaan pestä kädet ja jos sairastutaan, jäädään kotiin ja pidetään liikunnasta riittävästi taukoa.

Henkilökohtaisista harjoitusohjelmista sovitaan valmentajan kanssa.

Lisätietoa ryhmien ohjaajilta ja valmentajilta.

Samankaltaiset artikkelit